+6 05-625 1187 / 88 / 89

Bandar Baru Teluk Intan, Teluk Intan, Perak.

triangle
 • TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN PADU ANDA KEPADA SURECO

  Tanpa anda siapalah kami. SURECO mengucapkan ribuan terima kasih atas sokongan yang diberikan oleh para ahli dan pelanggan. Semoga Allah SWT memberikan keberkatan ke atas kita semua. Amin!.

 • TRANSFORMASI MLM-DROPSHIP-AFFILIATE BUSINESS PLAN

  Program Transformasi Pertama di Malaysia yang menggabungkan 3 elemen business MLM-Affiliate-Dropship secara online di SURECO. TAHNIAH Kumpulan Peserta SBOS SURECO.

 • SURECO BIO ISLAMIC AURA.

  Air tapisan beralkali tinggi dan antioksidan. Gantikan penapis anda yang lama kepada SURECO BIO ISLAMIC AURA.

 • PRODUK HEBAT & MESRA RAKYAT

  Saksi video testimoni pelanggan-pelanggan kami yang telah menggunakan produk bermutu keluaran SURECO SURE RETURN (M) SDN BHD.

 • SERTAI KAMI DI BENGKEL SBOS (SURECO BUSINESS ONLINE SYSTEM)

  Sila pastkan tempat anda di dalam bengkel SBOS kami. Sila hubungi kami untuk tempahan dan maklumat lanjut.

 • PROGRAM MINGGUAN SURECO

  Anda dijemput untuk taklimat perniagaan kami setiap rabu (malam) bertempat di ibu pejabat kami di Teluk Intan. Jangan lepaskan peluang keemasaan ini.

Semoga Allah SWT Memberkati Perniagaan SURECO SURE RETURN.

Selamat sejahtera dan salam 1 Malaysia saya dari pihak sureco ingat mengucapkan selamat tahun baru 2016 saya ingin menceritakan sedikit sebanyak tentang latar belakang syarikat. Syarikat sureco ini merupakan syarikat MLM bumiputra melayu islam yang ibu pejabat, kilang dan ladang terletak di Teluk Tintan Perak.


Sureco Sure Return mengeluarkan 23 jenis produk makanan kesihatan sehingga sekarang. In Sya Allah kami akan mengeluarkan produk kosmetik yanag sangat diperlukan oleh pelanggan khususnya golongan wanita. Pada tahun ini kita akan mengadakan 1 program transformasi perniagaan MLM dan ini merupakan sejarah dalam arena industri MLM kerana Sureco merupakan yang pertama kali mengadakan perniagaan MLM melalui internet marketing.


 

Syarikat ingin melatih ahli-ahli sureco untuk menggunakan internet marketing untuk memasarkan produk, cuba anda banyangkan dengan hanya Like, Comment dan share maka perniagaan itu sudah boleh dijalankan, dan syarikat akan menjalankan khidmat dropship kepada ahli yang terlibat dalam program ini.Syarikat juga ingin mengambil kesempatan ini ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada ahli-ahli dan para pelanggan sureco, sila hubungi kami untuk keterangan lanjut. Sekali lagi syarikat ingin mengucapkan terima kasih kepada semua pihak yang telah menyokong dan mendokong perniagaan serta produk-produk sureco di pasaran selama ini sekian terima kasih.


Video Terkini Sureco


VIDEO TESTIMONI

 • Testimoni Madulina Adik Zamil From Zero To Hero   BELI KLIK SINI

 • Testimoni Vtech Puan Atie Dan Suami En. Mohamad Amin   BELI KLIK SINI

 • Testimoni TMS Surext Kepada Pokok Sawit En Shaari   BELI KLIK SINI

 • Testimoni Krim Cenkudu dan Madulina ke atas DENGGI BERDARAH   BELI KLIK SINI

AKTIVITI TERKINI

GALERI PHOTO